DGI`s fodboldskole

Så er DGI`s fodboldskole i Skelund ovre for i år. I løbet af uge 28 har 43 drenge og piger, i alderen fra 6 til 15 år hygget sig fra kl. 9.00 til kl. 15.00 med fodbold og en masse andre aktiviteter. Fodboldskolen har kørt fra mandag til onsdag for de 6 til 8 årige, og fra mandag til fredag for de store i alderen 8 til 15 år. I løbet af ugen har de været delt i 3 hold.

De små fra 6 til 8 år har været på miniskole, hvor de har spillet fodbold, lavet forskellige øvelser, leget, spillet kampe med og mod de store og taget teknikmærke. Nogle af de større drenge og piger har været instruktører og dommer for de små, da de små skulle bestå teknikprøven. Som det sidste på Miniskolen var der onsdag over middag alternative konkurrencer, som de største drenge og piger på Maxiskolen selv stod for. Efter en is var det nogle trætte unger, der kunne tage hjem og hvile sig efter 3 hårde dage.

De 8 til 15 årige har været delt i 2 hold; mellem gruppen og de store. Deres uge er også gået med en masse fodbold, forskellige øvelser og masser af sjov og ballade. De største af ungerne havde også de første 3 dage lidt at se til med at hjælpe de små på teknikbanen, hvor det er de store, der er instruktør for de mindste – en opgave som de klarede til ug. Onsdag var der alternative konkurrencer for alle deltagerne på fodboldskolen, både store og små. De største af ungerne havde selv planlagt, hvad der skulle ske og stod selv for de fem aktiviteter. Igen en opgave som de løste super flot. Det hele sluttede fredag med først et mini VM, hvor det var Sverige, der vandt i finalen over Brasilien. Efter VM finalen var det tid til ”All Stars” holdets kamp mod de voksne. All Stars holdet bestod af de 8 børn, som ugen igennem havde gået forrest og vist et godt eksempel for de andre. På All Stars holdet kom: Nanna k, Simone B, Caroline B, Sofie K, Emma B, Mathias J, Jeppe B og Thomas B.

All Stars holdet spillede en kamp mod instruktørerne: Mikkel, Dennis, Mulle, Amir og Bo. En meget tæt kamp som instruktørerne vandt 2-1. Efter kampen var der vandkamp på hele Skelund Stadion. Så det var nogle våde og trætte børn, der kunne tage hjem fredag eftermiddag efter en veloverstået fodboldskole. DGI´s fodboldskole kommer til Skelund igen næste år i uge 28 fra mandag den 12. til fredag den 16. juli. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Så er Bo Sørensen og Co. Klar til en ny omgang fodbold og hygge.

[nggallery id=10]
Latest Comments
  1. Peter Muhl

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *