Opfølgning på Markedsdagen

Vejret og borgerne viste sig begge fra den bedste side, da markedsdagen i midtbyen løb af stabelen i fredags. Et aktivt brugerråd havde tromlet ikke mindre end 11 stande og boder til Skelund, hvor scoop´et denne gang var Bent Fiskemand (ham fra Brugsen i Hadsund), som var så tilfreds med dagen, at han ikke afviste at møde op næste gang der var marked i Skelund. TV2Nord var inviteret, og de kom s… ! … og fik man ikke set indslaget om aftenen i TV2Nord, kan det ses på http://www.tv2nord.dk/default.asp?PageID=4&ProgrammeDate=26-06-2009 . I indslaget fik Marion og Bente også gjort lidt reklame for efterårets store satsning; Tyrolerfest i Skelund og datoen den 24. oktober kan du allerede godt afsætte i kalenderen.

[singlepic id=50 w=320 h=240 float=] [singlepic id=51 w=320 h=240 float=]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *