Husk Skelund time på fredag 26. juni

Kjære Skelund.dk-læser,

17 timer og 57 minutter, så kunne dagens længde ikke tage mere. Toppen er nået, nu går det bare ned ad bakken indtil kort før jul.

Heldigvis ser det ud til, at sommeren er kommet, så med dagens aftagende længde bliver det jo også nemmere at sidde og nyde de lune aftener og nætter. Deraf kan man vel konkludere, at stort set intet er så skidt, at det ikke er godt for noget?

På fredag den 26. juni kommer sommeren rigtigt til byen. Det er dagen, hvor skolen går på sommerferie, og den lokale Spar-købmand igen har banket et gevaldigt marked på benene.

Lige fra middagstid til sidst på eftermiddagen er der linet op til sommer og kræmmerliv ved Spar.

Når så det er overstået og man trænger til at komme til at sidde lidt igen, så er der heldigvis masser af stole i Midtpunkt.

Og fra kl. ca. 15.30 bliver døren også åbnet, kaffe og kage vil stå parat og dagens 1.ste hold i form af fam. Gunhild og John Sørensen vil stå parat til at yde den bedste betjening.

Omkring 17.30 vil der så være planmæssig afløsnng ved. Fam. Hans Jørgen Petersen, der denne dag og aften vil lede slagets gang og udskænkningen lige til lukketid omkring 19.30

Så skal du være med til at hilse sommerferie velkommen, have skyllet kræmmerstøvet i halsen væk eller ”bare” gerne vil tilbringe et par timer eller 2 i hyggeligt samvær med byens folk, skal du være så hjertens velkommen. Der er plads til alle, så kig bare indenfor.

Så ses vi i Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *