Husk der er Skelund Time på fredag den 19. juni

Kære Skelund.dk-læser

Endnu en fredag står på spring – og der er ved at være linet op til endnu en Skelund Time i Midtpunkt.

Og der er masser af tid til et besøg i Midtpunkt. Dagens længde er tiltaget med 11 timer og 10 minutter!! Næste gang der er Skelund Time er længden på vej retur – øv.

Efter en rigtig fornøjelig og hyggelig fællesspisning sidste fredag, er det nu retur til den gamle trædemølle igen. Men det var rigtigt dejligt, at så mange havde fundet vej til Midtpunkt for at tage del i fællesspisningen. Havde vejret været bedre end tilfældet, havde det måske ikke været nødvendigt at måtte sige ”desværre” til flere, der gerne ville deltage, men som der af pladsmæssige hensyn ikke kunne findes stole og plads til. Ærgerligt!

Denne fredag, den 19. juni starter med fam. Erik Roland som dagens første værter til servering af kaffe, kage og øvrigt tilbehør. Døren vil være åben fra ca. 15.30, hvor dagens førstehold vil være klar til at tage imod. Kom bare indenfor, der er plads til alle.

Omkring kl. 17.30 tager fam. Peter Roland over og klarer dagens sidste serveringer lige til lukketid omkring 19.30

Der er lagt op til udsøgt service, venlig betjening, selv en sortklædt fodbolddommer kan sikkert forvente at få servering, når først fam. Peter Roland er kommet bag disken.

Så mød bare op og vær ikke bange for at møde frem i sort dommerskjorte, hvis nogen skulle finde anledning til at gå i den mundering uden for fodboldbanen.

Tag bare naboen, konen, kæresten, manden, kollegaen og alle vennerne med, for der vil helt sikkert være plads til alle.

Så ses vi sikkert i Skelund Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *