Husk Skelund time og fællesspisning i Midtpunkt på fredag 12. juni

Kære Skelund.dk-læser

Så er vi godt i gang med en hel arbejdsuge. Det er slut med de rigtigt dejlige ekstra fridage og forlængede weekender. Og føles ugen allerede på nuværende tidspunkt som ekstrem lang, så kan det skyldes, at dagens længde på nuværende tidspunkt er tiltaget med 11 timer, siden bunden blev nået før jul.

Sikke meget arbejde der nu kan komme fra hånden?

Uanset dagens længde, så er der altid lys for enden – også i denne uge. Som altid er der fredags cafe i Skelund Midtpunkt fra. Kl ca. 15.30 – også nu på fredag den 12. juni.

Dagens første værter er fam. Muhl, der sikkert til have hejst flaget og sat det uden før døren som signal på, at der er klappet og klart til det store rykind.

Kaffen vil være friskbrygget og kagen sikkert hevet direkte ud af ovnen – eller hvor sådan en sjover nu kommer fra. Foruden kaffe og kage kan tilbydes alskens øvrige drikke fra det alsidige sortiment. Så kom bare hid, der er plads til mange, helt sikkert også til dig.

Omkring kl. 17.30 vil det efter planen være fam. Kjær, der skal varetage bartjansen. Hvorvidt det kører på til lukketid, er en smule udefinerbart, for denne fredag er der lagt op til endnu en gang fællesspisning.

Grillen tændes op og grillmesteren vil sørge for veltilberedt kød, der serveres sammen med årstidens mange muligheder inden for salater.

Så vidt vides, er der i skrivende stund endnu ledige pladser, men selv om det på forunderlig vis er Skelund-kutyme at vente med tilmelding til efter sidste frist, skal man ikke vente for længe, for de resterende ledige pladser er ikke endeløse.

Tilmeldingsfrist/køb af spisebilletter er onsdag 10/6 hos Spar købmanden i Skelund.

Tag naboen, konen, kæresten, manden, kollegaen, over- eller underboen med – gerne dem alle sammen til endnu en hyggelig fællesspisning i Skelund Midtpunkt på fredag den 12. juni.

Så ses vi i Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *