Husk Skelund Time og generalforsamling

Husk Skelund Time og generalforsamling i Skelund Midtpunkt på fredag 24. april

Så lakker det atter mod en uges afslutning, hvilket er ensbetydende med endnu en Skelund time i Skelund Midtpunkt. Det er vel ved at være fast optakt til weekenden, så alt andet havde vel været en gedigen overraskelse. Og sikke dog en weekend der venter forude. De kloge vejrprofeter varsler vel braskendes solskin og ret pæne temperaturer for den sidste weekend i april, så weekenden varsler udendørs sysler. Derfor kunne optakten jo passende foregå med et besøg i Skelund Midtpunkt. Med lidt held vil det også være muligt at sætte sig udenfor og nyde solen, så trop bare op. Døren åbnes som altid omkring kl. 15.30 hvor der vil være frisk kaffe og kage og hvad ellers de fremmødte kunne have lyst til at skylle halsen med. Dagens vært for førsteholdet er denne gang Klaus Busk, der med garanti vil være med til, at servere en udstrakt service.
Omkring kl. 17.30 tropper substitutterne i form af fam. Glargaard op og overtager tjansen med serveringen. I denne forholdsvis lune tid vil fam. Glargaard ganske givet have smøget ærmerne op og være klar til at servere, så kom bare og vær med til at holde barpersonalet godt beskæftiget. Alle er velkommen.

Lige omkring lukketid kl. 19.30 er der derimod linet op til generalforsamling i Skelund Midtpunkt. Forhåbentligt vil rigtigt mange interessenter møde op og være med til at få gang i debatten om, hvordan Skelund Midtpunkt kan gøres endnu mere attraktivt at få ekstra gang i indtjeningen.
Forskellige forhold har medført, at det har været et hårdt år for Skelund Midtpunkt, så det ville være rart med gode forslag til, hvordan etablissementet skal udformes og forbedres, så der er forhåbning om en masse gode forslag.

Trop op og vær en del af byens midtpunkt, der er plads til alle – så vi ses i Skelund Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *