Skelund time på onsdag

Kjæreste Skelund.dk læser

Så har vi forhåbentligt alle fået møblerne frem og urene tilbage, for i disse dage viser vejret sig fra sin forårsagtige side – og dagens længde er bare blevet ufattelig lang. D’ bår dæjli.

Og så er det jo lige, at påske og ferie står for døren. Skolerne har allerede lukket ned og er gawn på ferie og mod slutningen af den forestående uge, rammer vi helligdagene.

Derfor er det med skam, at det må oplyses, at der ikke er Skelund time fredag den 10. april. Skelund Midtpunkt kommer helligdagen i hu og holder lukket.

Men som kompensation og eftersom arbejdsugen afsluttes allerede onsdag 8. april, er der bare Skelund Time denne dag.

Klokkeslettet er det velkendte, så kl. ca. 15.30 åbnes for første omgang Skelund time. Fam. Torbjørn Nielsen skulle gerne være klar og beredt til at tage mod dagens første gæster, det vil sige, kaffen er brygget og kagen bragt.

Og skulle der være ønske om andet end kaffe af skylle kagen ned med, kan fam. Torbjørn Nielsen ganske givet klar servering af alskens muligheder fra bar og køleskab.

Omkring kl. 17.30 er der afløsning. Fam. Søren Nielsen er sat på pasningsliste til at overtage og klare den videre servering indtil lukketid omkring 19.30

Så med dagens tiltagende længde in mente, påske og helligdage ventende lige forud, burde der være al mulig grund til at troppe op i Skelund Midtpunkt og få en god start på påsken.

Hvis du er lidt utryg ved at komme i Midtpunkt alene, så tag bare konen, manden, kæresten, naboen eller gerne dem alle sammen med – der er plads til alle – så ses vi i Skelund Midtpunkt.

God påske.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *