Årets Skelunder 2009

Børge Vad blev på Skelund Landsbyforenings generalforsamling, valgt som “Årets Skelunder”. Det er anden gang titlen går til familien Vad. I 2007 var det fruen i huset, Lissy, der blev beæret med at få titlen hæftet på sig. Det er borgerne i landsbyen, der har indstillet Børge Vad.
Den nu 66-årige Børge Vad har gennem de sidste 12 år stået for vedligeholdelsen af det grønne område ved Elkæret. Han er altid villig til at give et nap med, når foreningen skal have gjort et stykke arbejde. , når der er andre ting, der skal ordnes. Det har også vægtet, at han via sin hobby, motocross, har været med til at sætte Skelund på Danmarkskortet og også det store europæiske kort. Han er fortsat aktiv på de to hjul og er på landsholdet i veteran-cross. I sine erhvervsaktive år drev han motorcykelforretningen BV Cross på Skelund Hovedgade.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *