Husk Skelund Time på fredag

Kære Skelund.dk læser,

På trods af stadig tiltagende længde på dagen, så tager den ene dag lynendes hurtigt den anden, og knap nok inden ugen er begyndt, kan en ny weekend skimtes forude.

Denne weekend får dagens længde så endnu et gevaldigt tilskud, for nu er det, at uret skal ud og havemøblerne frem – eller også er det omvendt. Men uanset hvordan man nu vælger at følge med tidens ændring til sommertid, så vil Skelund Midtpunkt igen som optakt til weekenden danne ramme om Skelund Time.

Også her er vintertiden nu ved at være passe. Bunden er nået på pasningslisten, og her tænkes absolut ikke på dagens fortræffelige værter, men nu er det ved at være tid til en ny pasningsliste ser dagens lys.

Stort set i samme sekund den er kreeret, vil den naturligvis være at finde her på siden, så man hele tiden kan følge med i, hvornår der vagt.

Denne sidste fredag i marts består førsteholdet af fam. Anders Andersen, der vil sørge for, at kaffen er brygget, kagen bragt og serveringen for de fremmødte gæster fra omkring kl. 15.00.

Der er som altid mulighed for diverse forsyninger, hvis kaffe og brød ikke er nok. Så vil dagens første værter ganske givet være behjælpelig.

Lige omkring kl. 17.30 kommer næste hold på banen og overtager ansvaret for serveringen. Denne gang er det fam. Bach Nielsen, der får det store ansvar at drive cafeen videre til lukketid omkring kl. 20.00.

Mød bare op til nogle hyggelige og fornøjelige timer i Skelund Midtpunkt. Dagens besætning vil helt sikkert gøre alt for at gøre besøget så behageligt som muligt.

Tag bare naboen, konen, kæresten, manden, over- og underboen med – der er plads til alle – så ses vi i Skelund Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *