Skelund time og fællesspisning

Husk Skelund time og fællesspisning på fredag 27. februar

Kære Skelund.dk læser,

Dagene skrider med en utrolig hast, og for at det ikke skal komme bag på nogen informeres hermed om den kommende Skelund time på fredag den 27. februar.

Som altid åbnes dørene omkring kl. 15.00, hvor fam. Helle Ussing er dagens første værter.

Kaffen vil være klar, kagen enten hjemmebagt eller bragt, så hvor svært kan det være at sætte sig til rette og nyde den gode betjening?

Skulle kaffen ikke være tilstrækkelig til at slukke tørsten, vil det givetvis være et mindre problem, som fam. Helle Ussing kan være behjælpelig med at få klaret. Der er som altid et velassorteret sortiment at vælge blandt, så der burde være noget for en hver smag, der kan slukke en eventuel tørst.

Omkring kl. 17.30, hvor dagens første værter sikkert er slidt op, vil der være vagtskifte, idet fam. Jørgen Nielsen så vil tage over.

Uden det på nogen måde skal lyde som en opfordring til umådeligt indtag, er det formodentlig ikke stridende mod lægens anbefaling at indtage en enkelt øl eller et glas vin, så der er helt sikkert ingen, der vil gå forgæves på indkøb i baren hos fam. Jørgen Nielsen.

Men husk nu, at udover mulighed for at indtage “dagens medicin” i form af flydende, kan der denne aften også serveres fast føde.

Omkring kl. 19.00 vil der være mulighed for at få serveret noget af Spar Købmandens pizza eller lasagne sammen med en omgang friskhakket salat. Det kræver blot, at man får sig meldt til i tide hos købmanden i Spar Skelund. Sidste frist er på onsdag den 25. februar.

Den beskedne pris for at få del i herlighederne i form af ovennævnte menu er kr. 50,- for voksen og kr. 30,- for børn. En anden vigtig ting at huske på er, at betaling foregår ved tilmelding, så det nytter ikke noget, at man dropper ind fredag og forventer servering, hvis der ikke er behørigt tilmeldt og afregnet.

Der er altså al mulig grund til at kigge inden for i Skelund Midtpunkt på fredag, og vil man slippe for at skrælle kartofler, så kan aftensmaden som nævnt klares nemt og billigt med tilmelding i tide – så ses vi i Skelund Midtpunkt.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *