Endnu en Skelund Time på fredag den 13

Kære medborger i Skelund og omegn,

Så er lakker det atter mod weekenden og en ny Skelund Time og cafe står for døren.

Nogle har sikkert nydt det klare kolde vejr i den nu snart forgange uge, hvor skole og mange andre har/holder vinterferie, mens andre må affinde sig med at tilbringe det meste af den lyse tid på arbejde.

Men uagtet finanskrise og Stein Bagger og banker kan ingen tage den forestående weekend fra os, så der bliver ganske givet tid til et besøg i byens samlingspunkt, når flaget hejses fredag eftermiddag og døren fra ca. 15.30 åbnes for gæster.

Fam. Gunhild og John Sørensen vil ganske givet stå med åbne arme og kaffen klar og byde indenfor i varmen, når 1 halvleg af Skelund Time lukker op for besøgende.

Kaffen vil være klar, brødet friskbagt og så er det ellers at tage for sig af menuen.

Omkring kl. 17.30 vil fam. Hans Jørgen Petersen tage over og klare den videre servering til lukketid omkring kl. 19.30

Og ingen skal komme til at mangle noget, for hvis der ikke er gået gruelig inflation i 2008-julebryggen, er der sikkert et par stykker tilbage, som endnu kan erhverves til tilbudspris. Er julestemningen forsvundet, er der dog ingen grund til at gå i panik, for der er som altid et godt, bredt sortiment at vælge mellem, og dagens værter vil helt sikkert gerne holdes godt beskæftiget med serveringen. Så tag bare en frisk tur ud i kulden og kom inden for i varmen og venners lag og få en hyggelig opstart på weekenden. Der er plads til alle, og føler du dig lidt genert og utryg ved at komme alene, så tag bare konen, kæresten, manden eller naboen med – eller gerne dem alle sammen.

Er du usikker på, om tiden rækker til et besøg, så tænk på, at dagens længde er tiltaget med mere end 2½ time, så der burde være tid – så ses vi i Skelund Midtpunkt.

Husk for øvrigt pigeaften den 19. februar – der er tilmelding senest den 12. februar, men læs selv mere her på Skelund.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *