Husk – der er Skelund time igen på fredag 6. februar

Kæreste læser,

Nu dages det brødre, der lysner i øst – og dagen er tiltaget med godt og vel 2 timer.

Det giver masser af tid til et besøg i Skelund Midtpunkt.

Efter aflysning på grund af Ingers forrygende brunkål og rigtigt gode ben, er fredag eftermiddag/aften i Skelund nu tilbage til vanligt program.

Omkring kl. 15.30 sættes flaget ud på parkeringspladsen, hvilket indikerer, at fredagscafeen er åben og klar til besøg. Eftermiddagskaffen med tilbehør vil være klar til servering, der denne fredag, den 6. februar varetages af fam. Erik Roland.

Så mød trygt op og forvent opvartning til UG.

Halter det med serveringen i først halvdel af fredagsåben, er chancerne for forbedring nok ikke store i anden halvdel. Værtskabet forbliver i fam. Rolands hænder, idet fam. Peter Roland vil komme og tage over.

Uanset niveau af servering, så er der ingen grund til at frygte manglende opvartning. Der er rigeligt udvalg at vælge blandt, og begge fam. Roland vil helt sikkert servere med glæde.

Så kom bare og hold dagens udvalgte bar-personale godt beskæftiget. Du må meget gerne tage naboen, konen, kæresten eller manden med, der er plads til alle, og med dagens tiltagende længde har alle tid til et lille smut inden om Skelund Midtpunkt hvor venner og bekendte mv. passende kan ønskes en glædelig god weekend.

Det er altså nu på fredag – så ses vi i Skelund Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *