Sidste Skelund time

Kære læser,

Når den forestående Skelund Time på fredag den 23. januar er overstået, så er det slut med Skelund Time!!!! – i januar 2009. Den planlagte og i vagtplanen varskoede Skelund Time fredag den 30. januar er aflyst, for mens der skulle have været åbningstid, arbejdes der intenst på at gøre klar til et længe ventet og velset comeback: Ingers uforlignelige brunkål er tilbage! Og vil blive serveret fredag den 30. januar kl. 18.00

Har du ikke fået klaret tilmelding endnu, så er det ved at være sidste chance, for tilmeldingerne kommer i en lind strøm og når huset er fyldt, lukkes for tilmelding efter princip med først at blive malet, hvis man når først til møllen!!

Men for nu at vende tilbage til den forestående fredag så åbnes som altid for gæsterne omkring kl. 15.00, hvor fam. Rikke og Per Mikkelsen står klar med kaffe og diverse tilbehør. Som opfølgning på seneste fredags godt besøgte fredags cafe opfordres til at komme og gøre kunststykket efter… jo flere jo bedre – og der er plads til alle – så brug livlinen og ring til en ven og bed vedkommende om at troppe op og deltage i fredagshygggen.

Omkring kl. 17.30 er dagens planlagte vagtskifte sikkert klaret. Fam. Gerts står på planen til at tage over. Den mandlige del af fam. Gerts er jo ikke just kendt for at være mundlam, så kom og vær med til at give ham arbejde, så han må hive efter vejret. Lad os bare se, om vi bare for en stund vil kunne se ham slide, så sveden springer. Keld er helt sikkert med på udfordringen – og vil det lykkes at holde ham til ilden lige til lukketid omkring 19.30, så skal han få lov at gå på en velfortjent weekend.

Men husk: Ingen Skelund Cafe eller Skelund Time fredag 30. januar – til gengæld Ingers brunkål kl. 18.00

Tag bare vennerne, familien, konen, kæresten, manden eller naboen med – der er plads til alle – så ses vi i Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *