En nytårshilsen fra Spar Skelund

En servicemeddelse fra Spar Skelund og en nytårs hilsen

Vi holder lukket fra kl. 12.00 på søndag d. 4 jan 2009 ( jow det er først næste år)
men så åbner vi op igen mandag kl. 7.30 og kører derud af igen.

Som noget nyt kan vi også fortælle at Spar Skelund har fået en byggetilladelse af MariagerFjord Kommune til at lave et nyt tiltrængt lagerrum med ny rampe til aflæsning af varer fra leverandører. Spar Skelund og naboen, som er Aksel og Bodil Christensen, har lavet et mageskifte om jordbytning. Således at Spar Skelund kan få de bedste forhold med mere lagerplads som er en mangelvare.

HUSK at der er brugerrådsmøde mandag d. 12 jan 2009 kl. 19.00- 21.00

Brugerrådet er et nyt begreb som gerne skal være til hjælp for kunderne, og Spar Skelund og Skelund´s fremtid generelt. Altså om vi skal have liv og forretninger i Skelund for alt i verden.

Så brugerrådet skal være bindeled mellem Spar Skelund, kunderne og landsbyen. Altså ambassadører for Spar Skelund og det liv der måtte være i og omkring forretningen.
Spar Skelund og kunder vil gerne have et brugerråd som ca. 4 gange årligt skal mødes og give hinanden gode råd. Såvel ris som ros.

Spar Skelund er vært på Skelund Midtpunk mandag d. 12 januar fra kl. 19-21 med lidt til maven og ganen og en bred information om hvordan det går i Spar Skelund og fremtiden i Spar Skelund. Vi har valgt at være åbne og ærlige om forretningen som igennem det sidste år har gennemgået og fået et “ansigts løft” og nyt inventar og bageri afdeling.
Vi vil ligeledes præsentere personalet, som mange af jer kender.

Der vil også være en snak om de mindre samfund og det der kan true de mindre samfund, men også hvad der er positiv ved at være borger i et bette samfund. Nogle siger “Stort er flot men bette er godt”

Kom og vær med, det kan være at vi alle kan bidrage med viden til fremtiden.

Tilmelding til arrangementet er nødvendigt i Spar Skelund

Med venlig nytårshilsen
og vel mødt i din lokale forretning

Fra Købmand Jess
og personalet
i Spar Skelund

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *