Glædelig jul

Kære Skelunder og andre gode mennesker.
Skelund Landsbyforening har nu været på “markvandring” og set på juleudsmykning i Skelund, og hold da helt op hvor der er pyntet flot op. Der er mange stedet brugt en flot fantasi og meget tid, plus mange lyskæder og rensdyr og meget andet for at være med i dec. “dysten” i Skelund.

Landsbyforeningen har lagt stemmerne i “kurven” og det svære valg er faldet på Katrhrine Madsen og Svend Pedersen på Elkærvej 17. Her er der lavet en julebelysning der er Rådhuspladsen værdig.

Mange har været omkring og set Elkærvej 17 “by Night” som Svend siger “vi slukker kl. 22.00 da der er et stort strømforbrug”

Svend og Kathrine kan nu modtage en købmandskurv fra Spar i Skelund.

Ellers vil Skelund Landsbyforening sige tak for de hurtige indbetalinger via kontingenten, og blot fortælle at der stadig er mulighed for at indbetale og gerne inden Nytår.

Tak til en levnede by med levnede mennesker og med en god tone, og en god omtale. 2008 har igen været præget af en stor virkelyst rigtig mange steder. TÆNK blot på Sangens år som var et stort samarbejde alle foreninger og borgere imellem. Vi kan være stolt af det store samarbejde. Tak til alle!

HUSK at Skelund er din by, og at Skelund er på vej og i konstant bevægelse.

Ps. HUSK at der er Nytårstaffel i Skelund Midtpunkt fra kl. 14-16 Det er også en aktivitet for alle “mand” i Skelund og omegn, kom og vær med og tag din nabo med (arr. er Skelund Midtpunkt)

Pps. www.skelund.dk er klar igen efter en stor “maskinskade” Tak til Jacob for hjælpen.

Godt Nytår
På vegne af bestyrelsen i
Skelund Landsbyforening

Jess Laursen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *