Så er der Skelund Time igen

Kære læser,

Knap er armene vel kommet ned i normalt leje efter et på alle områder knaldhamrendes godt arrangement om sangens år. Det var dog en fornøjelse at opleve, at så mange støttede op og gjorde vel hele aftenen vellykket.

Og på parkeringspladsen ved Midtpunkt og mens musikken strømmede fra Hadsund Skoleorkester tror jeg, at de fleste følte sig en smule stolt over at være indbygger i byen, der formåede at banke et godt arrangement på benene.

Multiforeningsarrangemetet sluttede som bekendt med musikken fra Hadsund Skoleorkester og masse-salg af pølser fra den til lejligheden frembragte pølsevogn. Sammen med det enorme salg af pølser har aftenens oplevelser og sang nok gjort temmelig mange halsrør knastørre. I hvert fald var der en enorm trang til at få slukket tørsten, da årets juleøl – lidt senere end på landsplan – også blev frigivet i Skelund Midtpunkt. Det var bår dejli, at så mange feststemte mennesker fortsatte endnu en god tid i godt og hyggeligt samvær.

Så fra en ganske almindelig indbygger skal lyde en stor tak for den enorme deltagelse, det er sådan man i de mindre lokale byer skal komme hinanden ved. Personligt er jeg klar igen……..

Men ingen må som bekendt hvile for længe på laurbærbladene og efter et par nødvendige aflysninger er Skelund Time tilbage nu på fredag den 14. november efter hel normal procedure.

Skulle der være enkelte, der i disse par ugers pause har glemt, hvordan Skelund Time er, kan det kort opridses at:

Omkring kl. 15.30 åbnes til Skelund Midtpunkt. Dagens første værter er iht. planen fam. Bent Roland, der så skal have kaffe mv. klar til servering. Der er mulighed for nogle hyggelige timer, hvor det plejer at være byens mindst unge personer, der starter ud, men kaffe og hygge er for alle, så trop bare op. Der kan sagtens blive plads til alle.

Kl. 17.30 er der planlagt vagtskifte. Så vil fam. Kim Sand tage over og vil servere fra disk, bar og køleskab efter kundernes ønsker. Måske er der en enkelt juleøl tilbage, men så skal man nok ikke komme for sent. Skulle der alligevel være enkelte, der kommer efter salg af den sidste julesne, så er der jo som altid et bredt og varieret sortiment, så der burde være noget for enhver smag.

Så tag bare konen, kæresten, manden, over-, under- eller naboen med – der er plads til alle – senest bevist i forbindelse med ovennævnte arrangement – så ses vi i Skelund Midtpunkt.

Og nu er det gået op for skribenten, at selv om dagen på nuværende tidspunkt er aftaget med 9 timer og 39 minutter, så er døgnet STADIG 24 timer! Det giver da stof til eftertanke og lidt tid til et smut indenom i Skelund Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *