Skelund Time på fredag 17. oktober

Kære læser,

Så er efterårsferien ved at være et godt stykke henne og det er snart ved at være tid for at finde arbejdsglæden og -iveren frem igen.

Og hvis du har benyttet ferien til at stå lidt senere op end normalt, så vær forberedt på et chok, når vækkeuret ringer på mandag morgen; det er bælravende mørkt så tidligt på dagen. Man kan sagtens blive usikker på, om det er midt nat, vækkeuret har startet alarmen, så kig lige en ekstra gang på klokken, inden du eventuelt lægger dig igen overbevist om, at du er stået for tidligt op.

Reelt har man jo næsten ikke tid til at tage på arbejde, for dagen er nu stort set aftaget med den tid, man dagligt er på arbejde (normal arbejdstid) og søvn skal man jo have. Fakta er, at dagen i skrivende stund kun er på 10 timer og 25 minutter og således siden højdepunktet er aftaget med 7 timer og 28 minutter.

Det skal nu ikke afholde fra, at også på fredag den 17. oktober er der Skelund Time i Midtpunkt.

Uagtet dagens længde, så åbnes døren som altid omkring kl. 15.30. På det tidspunkt vil Klaus Busk sikkert have friskbrygget kaffe klar, kagen er bragt, og er der lyst til ekstra end kaffe og kage, så byder Klaus sikkert også på det – fra det store udvalg i baren.

Omkring 17.30 kommer forstærkning eller afløsning i form af fam. Kenneth Sand, som vil klare serveringen lige til lukketid omkring kl. 20.00

Så trænger du til opmuntring inden arbejde igen kalder, eller er du frisk og veloplagt fordi weekenden står for døren, eller har du bare lyst til lidt hygge og en kølig fra skabet, så er Skelund Midtpunkt den oplagte ramme.

Kom og vær med til at giv fam. Kenneth Sand sved på panden, når de skal springe rundt for at servicere kunderne.

Udsæt ikke besøget men husk på, at fredag 31. oktober er lukket for normal Skelund Time på grund af Halloween for børn.

Tag bare konen, manden, kæresten, naboer og venner med. Der er plads til alle i byens og vores hus.

Så ses vi i Skelund Midtpunkt…..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *