Den nye struktur i Skelund – Veddum

3. runde af Den nye struktur i Skelund – Veddum mandag aften d. 6 okt. kl. 19.00

Nu er tiden kommet til: at møde op i Veddum sal mandag d. 6 okt. kl. 19.00. Her vil vi finde personer der ønsker at arbejde i de grupper. Som vi har nedsat sidste søndag d. 3 okt, hvor omkring 60 borgere fra begge byer mødte op til morgenkaffe og oplæg fra Ejvind Lassen fra firmaet Grobund. Efterfulgt af ta´selv bord  – en dejlig hyggelig dag med en fantastisk snak med mange gode ideer.

KOM OG VÆR MED I DEN ENESTÅENDE MULIGHED VI NU HAR FÅET FOR AT FÅ ETABLERET MANGE AF DE TING VI HAR “RÅBT” PÅ I ÅREVIS I SKELUND OG VEDDUM. Det eneste det kræver er at du og din familie og din nabo kommer til mødet på mandag i Veddum sal. Vi vil meget gerne have deltagelse i alle aldre.

DER ER INGEN TILMELDING TIL DENNE AFTEN – DET ER BLOT AT KOMME

På vegne af Veddum og Skelund

Ola Jørgensen og Jess Laursen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *