2. Borgermøde om Skelund og Veddum som nyt lokalcenter

En dejlig dag i Veddum sal

Henimod 60 personer kom i Veddum sal til det store fælles borgermøde som skal åbne op for den nye fremtid i Skelund og Veddum området – Snakken gik meget lystigt og der var mange aktive borgere i alle aldre

Tilbuddet var med gratis morgenkaffe og rundstykker til krydret med Ejvind Lassen som kom fra konsulentfirmaet Grobund  ( Ejvind Lassen er pr. 1. okt. 2008 at regne for ny Turistdirektør for MariagerFjord Kommune )

Ejvind Lassen fik alle placeret i grupper der alle arbejede sig frem til en masse gode ideer som kom på papir og vil blive præsenteret på tryk på onsdag for alle borgerene i Skelund og Veddum

Der blev også aftalt at der skal laves fokusgrupper til at komme videre med planerne og at alle “mand” mødes igen mandag d. 6 okt. kl. 19.00 i Veddum sal – og denne aften er det meget vigtigt at vi får sat personer på alle arbejdsgrupperne – og kender du nogle der også vil være aktiv – ja – så er det bare med at komme denne aften.

Der vil i løbet at vinteren komme gang i de enkelte grupper og planerne for hvad der skal laves i foråret 2009

Tak for et godt fremmøde og en god snak – tak til Veddum sal for en skøn servering med et overdådig ta´selv bord med alt til maven og ganen – det var synd for dem der ikke nåede med – men vi ses snart igen til at tage fat på arbejdet som kræver alle af huse

Mere info kommer på www.skelund.dk og www.veddum.dk senere

På vegne af Skelund og Veddum

Orla Jørgensen
Veddum Landsbylaug
og
Jess Laursen
Skelund Landsbyforening

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *