Husk Skelund Time på fredag 12. september

Kære læser

Knap er der taget hul på en ny uge, for en ny weekend truer igen. Det går forbavsende stærkt, så det kræver virkeligt en god grundform at følge med.

Skulle du være ved at komme i overtræning, så tag en slapper nu på fredag og nyd et par timers hyggeligt samvær i Skelund Midtpunkt.

For godt og vel 30. gang i år åbnes døren til Midtpunkt for fredagshygge, og efter planen vil fam. Kruse stå parat til at tage i mod fra ca. kl. 15.00

Kaffen vil være friskbrygget og vil blive serveret sammen med én eller anden form for eftermiddagsbrød. Og skulle enkelte have lyst til at få lidt ekstra at skylle kagen ned med, vil det også være muligt.

Så kom bare og tørlæg fam. Kruse for kaffe mv.

Skulle den foreslåede indsats med at tørlægge dagens første værter lykkes, så vil fam. Kruse kunne ånde lettet op omkring 17.30, hvor fam. Spencer vil træde til og sørge for den videre beværtning.

Fam. Spencer er klar med alskens udvalg af drikkevarer fra det velassorterede køleskab, hvor der bør være noget for enhver smag.

Men kom selv og prøv værterne af – de er klar til udfordringen og vil gøre alt for at holde den gående til der lukkes ned omkring kl. 20.00

Tør du tage udfordringen – så ses vi i Skelund Midtpunkt på fredag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *