Husk Skelund Time på fredag 5. september

Kære læser,

Så er vi officielt begyndt på efteråret, og vejret har da også taget en lille forandring i den retning.

Men sommer eller vinter eller derimellem, så bliver døren åbnet igen i Skelund Midtpunkt til endnu en Skelund Time på fredag den 5. september.

Har du tid, lyst og lejlighed, så vil der fra ca. 15.00 være mulighed for nogle timers hygge startende med kaffe med tilbehør. Fam. Helle Ussing vil være klar med friskbrygget kaffe, så kig bare indenfor, din nabo sidder der sikkert allerede.

Omkring 17.30 vil der være vagtskifte blandt personalet. Fam. Jørgen Nielsen vil så være ansvarlig for den videre servering – så kom bare ind og se, om Jørgen kan svinge oplukker og proptrækker lige så godt som kanyler. Der er som altid et vældigt sortiment, så der burde være noget for enhver smag.

Men kig selv indenfor og se, om det er helt løwn, at der også er noget, der kan falde i din smag. Tag bare koner, kærester, naboer og venner med, det vil være med til at sætte personalets fremragende bartender-evner på en prøve.

Så ses vi i Skelund Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *