Spar Skelund går tilbage til kl. 20.00 som normal lukketid hver aften

Hej kære kunder og læsere

Lørdag d. 30 aug. var den sidste lørdag hvor der var åbent til kl. 22.00 i denne omgang

Så er tiden kommet til at lukke ned for forsøget med at have åbent til kl. 22 hver lørdag – der har været kunder i biksen – og nu går vi i tænkeboks hvordan vi vil have det i fremtiden – vi har fået en del kunde henvendelser om bla. åbningstider

I dag søndag lukker vi kl. 12.00 grundet status – vi vil gerne se hvor vi er i virkeligheden – og det kræver en status – vi er meget tilfredse med jeres store opbakning af Skelund nye lokal butik – Spar Skelund- der skal lyde en tak til alle jer –  Ps. 1. oktober er det 1. år siden vi overtog Spar Skelund efter Mogens og Annelise

fredag før efterårsferien altså d. 10 oktober holder vi et oktober marked med flere sjove ting – men det får I  besked om senere – men det kan røbes at der også kommer noget til ganen

Mvh

Købmand Jess

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *