Skelund Time fredag den 29. august

Kære medborger

Så lakker atter en uge mod enden. Og hold da op, hvor det går stærkt for tiden. Det har vel ikke undgået nogens opmærksomhed, at nætterne bliver længere og længere. På nuværende tidspunkt er dagen aftaget med hele 3 timer og 39 minutter, så det er med at nyde tiden, hvor solen kigger frem og man kan klare sig ved dagslys.

På trods af den hurtigt aftagende længde på dagen, så bør der være plads til en afslutning på ugen i Skelund Midtpunkt. På fredag den 29. august er der sikkert også dagslys, når døren åbnes omkring kl. 15.00 Kaffe og tilbehør vil på fredag blive behørigt serveret af fam. Bent Roland, så kom bare og hold værterne i sving med kaffebrygningen.

Omkring kl. 17.30 kan dagens første personale så efter planen holde fri. Så burde fam. Sleiborg komme og tage over. Og er der nogen, der burde have overskud til at arbejde i baren, så bør det netop være fam. Sleiborg, der møder frisk, veloplagt og arbejdsivrige til bartjansen.

Så kom og ønsk din nabo, genbo, overbo, ven og familie, måske konen m/k, hvis der ikke har været så megen tid til at få talt sammen i løbet af en fortravlet uge, en braskendes god weekend. Optakt til weekenden kan passende starte i Skelund Midtpunkt. Så er det jo der, vi ses.

Husk nu endelig: har ferien medført en overraskende udvikling for kroppen, trænger du til nogle gode, lune nordjyske historier eller har du bare lyst til en munter aften i hyggeligt samvær, så er det nu på torsdag, du kan komme og opleve HØNS OG SLANKEKUR. Bag overskriften ligger gemt en god historie om hønsehandler Poul Raunsmed, der mere eller mindre “forsvandt” for sig selv efter en rigtig positiv oplevelse med en slankekur.

Har du ikke fået dig tilmeldt denne aften, så er det stadig muligt hos Spar Købmanden, men vent nu ikke til søndag eftermiddag, for så tæller købmanden kammerjunkere og alt andet op i forbindelse med status og HOLDER SGU HELT LUKKET!!

One comment

  1. En korrektion eller præcisering af åbningstid på søndag 31. august hos Spar Skelund: Der er stadig åben for de morgenfriske, for det først fra kl. 12.00 og altså om eftermiddagen, der tælles op og dermed er lukket. Så ingen behøver undvære morgenbrød fra Spar Købmanden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *