Så starter kurserne i Skelund

[singlepic=22,159,156,,right]

LOF Mariagerfjord har sæsonprogrammet 2008/09 klar på www.lof.dk/mariagerfjord .

OG…de 106 tilbud venter blot på tilmeldinger fra de ca. 1600 borgere der hver sæson bruger LOF som stedet, de vil dyrke en fritidshobby eller hvor de vil have udvidet sine kompetencer.

De fleste tilbud ligger i “hovedbyerne”, men da LOF Mariagerfjord styres fra Skelund, må det være helt naturligt at der også er tilbud her i vort smørhul.

Step i Bette Skolen har nu kørt flere sæsoner, og der er stadig få ledige pladser på holdet (max. 12). Tyrkisk på Skelund skole gentages efter forårets succes og alle fra forårets forløb var så begejstrede, at de tilmeldte sig efterårets forløb… MEN vi starter forfra, for det er ikke så ligetil at lære sproget, så kom bare hvis du vil lære et sprog, der er lidt mere spændende end engelsk.

Madlavning med Axel og Grethe Ramm genoptages på Skelund skole efter nogle års pause, og medmindre du er tilflytter, kender du helt sikkert en eller flere Skelund mænd der har deltaget i Ramm´s madlavningskurser, som både er lærerige og hyggelige. MEn skynd dig… der er allerede 6 tilmeldte fra Hadsund, der meget gerne tager til Skelund for at være med i Ramm´s specialiteter.

Holdet med Ramm´s er nok i kategorien “mandehørm”, men hvis Quinderne søger udfordringer i køkkenregionerne har vi faktisk en lokal kok klar til at tage udfordringen op. Anja Bech Hansen venter bare på, at jeg kalder på hende når jeg har et hold klar… naturligvis også på Skelund skole.

En perle har LOF opnået ved at få Nid fra Teglbakkevej 50 til at starte som underviser udi Thai Mad. Det er faktisk på utallige opfordringer LOF nu har fået Thai Mad på programmet, og nu må vi se om opbakningen er ligeså stor som opfordringerne. Et PS er, at der allerede er 2 HOBRO borgere, der har tilmeldt sig kurset, så også her har Skelund et aktiv der gør os til midtpunkt i Mariagerfjord kommune.

Skelund Busser er også involveret i et andet spændende tilbud fra LOF Mariagerfjord !  Vi har været så letsindige at købe 45 billetter til Operetten Den Glade Enke i Operahuset den 13. marts 2009, og for kr. 2.500,00 fragter Bent Ole dig til København, finder godt overnatningssted, kører dig til Folketinget, hvor vi får rundvisning og frokost. Efter indkvartering går turen til Operahuset, hvor du først får en rundvisning og herefter en let middag som optakt til forestillingen. Og mon ikke Bent Ole finder på et-eller-andet på hjemturen til Skelund.  På den første uge efter offentliggørelsen er der solgt 15 billetter, så måske skulle du skynde dig hvis du vil med.

Er du erhvervsdrivende, så kig også ind på hjemmesiden. LOF Business School !!!!  Det lyder fancy, men bag denne nyskabelse ligger flere spændende tilbud til erhvervslivet, hvor kvalitet er i højsædet og priserne til at betale for enhver.

Har du spørgsmål til udbuddet, forslag til nye kurser/arrangementer, kritik eller ros, så kontakt mig, enten via [email protected] , mobil 2447 9969 eller fang mig i byen eller på Teglbakkevej 42.

Jan Vestergaard – Skoleleder

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *