Skelund og Veddum som byer med en ny udvikling

Så kære borgere i Skelund og Veddum

– så er det nu I skal til at gøre jer klar til de 2 først fælles borgermøder om fremtiden vores dejlige samfund på landet – onsdag d. 3 sep. kl. 19.00 afholdes første møde på Skelund skole næste møde er i Veddum sal som er søndag d. 28 sep. fra kl. 9.00 – 12.30 hvorefter der er mulighed for en fælles frokost for alle der deltager

Projektet er: “Borgernes egen plan for udviklingaf lokalcenter Skelund-Veddum som skal med i den nye Kommune plan i MariagerFjord Kommune ultimo 2009 – så vi er nød til at “kridte” skoene således at vi kan lave en fælles plan der kan føre os videre – projektet laves i samarbejde med Grobund aps og det er på tværs af alle brugergrupper, foreninger , handel, virksomheder, skoler, børnehaver, organisationer m.m altså kort fortalt  et samarbejed for alle i begge byer – HUSK at begge byer tæller ca. 1350 borgere tilsammen

Samarbejdet er blevet til mellem Veddum Landsbylaug og Skelund Landsbyforening

HUSK at skrive disse 2 datoer i kalenderen- og det er meget vigtigt at du deltager – du må gerne tage din nabo med

Mvh

Orla Jørgensen, Veddum og Jess Laursen, Skelund

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *