DGIs Fodboldskole i Skelund

[singlepic=19,320,240,,right]Igen i år har fodboldskolen i Skelund været en stor succes. 50 fodboldglade piger og drenge mødte ugen igennem op med stor entusiasme og var hele tiden friske på nye øvelser og småspil. Når man tager i betragtning, at de fleste havde 4 dages Brande Cup i benene, er det ikke mindre imponerende. De 4 instruktører – Amir, Mulle, Thomas og Tommy – sørgede ugen igennem for, at facilitere spændende og lærerige øvelser. [singlepic=18,320,240,,left]Onsdag dystede alle børnene på i grupper sammensat på tværs af der i forskellige discipliner i Alternativ Dag. I denne konkurrence var der mange flotte præstationer, men især hold 10 udmærkede sig og vandt, flot anført af holdkaptajn Søren Baumann. Ugen kulminerede fredag med EM, hvor “Portugal” endte med at snuppe førstepladsen lige foran “Sverige”. Jeg vil gerne sige tak til alle deltagere og instruktører for en super god uge – vi ses igen næste år!

V.h. Bo

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *