Optur og nedtur for X-Racing

[singlepic=9,300,150,,right]Inden forrige weekends Special Saloon Car Festival på Ring Djursland havde vi fået monteret nye knastaksler i bilen. Men desværre nåede vi ikke at få den på rullefelt, så optimering af bilens motorstyring var en by i Rusland.

[singlepic=11,150,100,,left]Så inden lørdagens træning, blev der installeret en bærbar pc, som datalogger i bunden af bilen. På den måde kan vi så følge blandingsforhold osv. Erik var godt tilfreds og kunne mærkelig tydelig forskel. Det kunne konkurenterne også, de kunne ihvertfald se forskel. For forenden af langsiden spyede Mazda’en ild i form af en stik flamme på 1m.! Så brændstof fik den nok af.

[singlepic=10,300,150,,right]Nedturen kom på vej ned af “trappen”, da det gav et ordentlig brag og væk var 3. gear. Og det var så slut for vores vedkomne, på en ellers forrygende spændende weekend. Nu er der så sommerpause indtil startskudet går den 17. august på Jyllandsringen.

Vroom fra
Web & Presse ansvarlig i X-Racing
Jacob Seedorf

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *