Husk Skelund time på fredag 20. juni

Kæreste læser,

Så er det næstsidste Skelund Time på denne side af sommerferien.

Dagens længde er ved at have nået det ultimative højdepunkt, netop nu er længde tiltaget med 11 timer og 11 minutter, så den nu er 17 timer og 53 minutter (lidt afhængig af, hvor man befinder sig). Så hvis ikke der er tid til et besøg i Skelund Midtpunkt på fredag 20. juni, så bliver der da aldrig tid.

Men på fredag kører vi efter den gammelkendte devise med åbning omkring 15.30 og servering af kaffe, brød mv. Fam. Jørgen Ussing er sat på som bestyrer af 1. halvdel og er klar til at stå for serveringen.

Omkring kl. 17.30 er der som sædvanligt vagtskifte. I skrivende stund er det lidt uvist hvem som at der passer baren til Prime Time, men helt sikkert er det, at der vil være én til at klare serveringen.

Er man spændt på, hvem der vil stå og svinge øloplukkeren, så kom bare forbi og check selv. Der er helt sikkert plads til alle, så tag bare konen, gemalen, kæresten, naboen, over- eller underboen samt vennerne med – det er jo i Skelund Midtpunkt, vi ses.

Og glæd dig til en forrygende afslutning på dette halvår på næste fredag, den 25. juni – mere info følger.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *