Tyrkisk med fuld musik

Afslutning Tyrkisk sprogkursus  

LOF´s sprogkursus udi Tyrkisk på Skelund Skole fik en, for kursisterne, uventet afslutning men det var een af de positive af slagsen. 

Det var så heldigt, at LOF´s underviser i Mavedans Lone Mølbach, samt skolelederen også sad på skolebænken for at lære Tyrkisk, det var derfor oplagt at Lone gav kursisterne en lille opvisning udi mavedans til kursisternes store begejstring. Supplerende hertil havde Lone og skoleleder indtaget køkkenet for at frembringe nogle tyrkiske smagsprøver på hvad man kan forvente, når man besøger landet og vil nyde deres spændende mad, kaffe og drikke.

Samtlige 10 kursister forhåndstilmeldte sig på stedet til forløbet i efteråret, som naturligvis også gennemføres på Skelund Skole, men der er plads til flere og man kan godt følge med selvom vi andre har fået en lille “snert” af det tyrkiske sprog. 

Kurset annonceres på www.lof.dk/mariagerfjord

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *