Husk Skelund Time på fredag 13. juni

Kæreste læser,

Sommeren er gået – sang TV2 for længe, længe siden. Og det passer lige nu, men bare til halvleg ikke? Den vender stærkt tilbage til 2 halvleg, men passende er det jo, at man ikke nødvendigvis skal sidde indenfor i braskendes godt sommervejr, når der nu er EM i bold.

Så det er lige nu helt fint med en lille puster – fortsættelse af den seneste måned ser vi så frem til.

Men selv om der lige nu er skruet lidt ned for blusset vejrmæssigt, så kan det ikke benægtes, at kalenderen skrider hastigt mod sommerferie – også for Skelund Midtpunkt og Skelund Time.

Nu på fredag – FREDAG DEN 13. – er der dog ingen grund til nervøse trækninger, for der er stadig Skelund Time som vanligt.

Omkring kl. 15.30 vil fam. Gunhild og John Sørensen åbne dørene og stå klar med servering af kaffe, brød og deslige. Så kom og hold personalet beskæftiget, så de med rette kan tørre sveden af panden, når fam. Ulrik Hansen omkring 17.30 kommer og tager over til 2 halvleg.

Her er der sædvanen tro mulighed for at ønske venner og bekendte, kone, kæreste, nabo med flere en god weekend over en forfriskning fra barens alsidige program. Så kom bare – der er også plads til dig.

Apropos program. Denne Skelund Time er den 3. sidste inden sommerferielukning. Og I kan godt begynde at glæde jer, for der er sammen med Spar Skelund lagt op til en forrygende sommerferielukning når fredag den 27. juni er nået.

Det betyder også, at det ellers via pasningslisten annoncerede sammenkomst med medbragt madkurv fredag de 20. juni er pillet af listen.

Der kommer meget mere info omkring fredag 27. juni, så hold øje med din postkasse og i særdeleshed med Skelund.dk – det er her nyhederne kommer først.

Så ses vi i Skelund Midtpunkt på fredag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *