Husk Skelund Time på fredag 6. juni

Kjære læser,

Først er det vel på sin plads med en undskyldning, for i sidste uge blev info om Skelund Time sendt for sent til at den kunne nå at blive udgivet på Skelund.dk som en nyhed. Det var overhovedet ikke tiltænkt, og jeg håber, at seneste fredags planlagte barpersonale ikke fik for lidt at lave, hvis nogle skulle have glemt lejligheden til at besøge Skelund Midtpunkt og så ikke modtog påmindelsen…

Men ingen er vel forpligtet udover sine evner?? Heller ikke denne spaltes redaktør. Nu arbejdes mod at huske de sidste 4 Skelund Timer inden der lukkes og slukkes for sommerferien.

Og lige for at ingen skal føle sig snydt, så var barpersonalet i fredags planlagt til at være Fam. Anders Andersen og Fam. Bach Nielsen.

Den forestående fredag, som vel for mange er endnu en god lejlighed til en dejlig forlænget weekend – oven i købet med sol og varme – d´bår´dejli er klar med endnu en Skelund Time, som før nævnt én af de sidste før sommerferien.

Igen vil der være mulighed til et par timers fornøjeligt og hyggeligt samvær med naboer, venner, byens og omegnes godtfolk.

Dørene åbnes traditionen tro omkring 15.30 hvor vores allestedsnærværende fam. Revsbæk er påsat som personale. Om det er fru chefkøbmand, der vil servicere eller det er Midtpunkts formand i egen høje person eller om det er dem begge i skøn forening, skal for nuværende være usagt – kom selv og se efter. Men kaffen bliver i hvert tilfælde klar og kan nydes med lidt brød og hvad der nu ellers hører til en god kop kaffe.

Lige omkring 17.30 er der planlagt vagtskifte, således at fam. Kim Busk vil tage over.

Så kom en tur i Midtpunkt og nyd en kølig læskedrik serveret med kyndig hånd. Der er mange varianter at vælge mellem, og helt sikkert også noget, der rammer din smag.

Derfor skal opfordring være: start weekenden med en tur i Midtpunkt fredag og vær med i fredagshyggen og få samtidig mulighed for at nyde terrassen og solen og skyl halsen med kølige, forfriskende drikke.

Det er minimum en win-win-win-situation, så ses vi ikke i Skelund Midtpunkt?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *