Træerne vokser ikke ind i himlen

[singlepic=5,320,240,,right]Med stor optimisme drog vi i weekenden på Ring Djursland. For efter løbet på Jyllandsringen for 14 dage siden, har det været svært at få armene ned. Men træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen, som Erik udtrykte sig efter 1. heat Søndag. Weekendens resultat blev en placering langt nede bagerst i tabellen. Men der er også positive ting at snakke om på vej hjem. Bilen og Erik har aldrig kørt hurtigere tider på Djursland, og et problem med bremserne der har spøgt længe ser også ud til at være løst.
Nu er der så 3ugers pause, ind det går løs på Jyllandsringen igen d. 7 & 8 Juni. Så håber vi selvfølgelig på at levere ligeså overbevisene resultater som sidst vi var på Jyllandsringen, men vi får se. Alt kan ske i motorsport.

Vroom fra
Web & Presse ansvarlig i X-Racing
Jacob Seedorf

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *