Skelund Time Fredag d. 22. Maj

Kæreste læser,

så er der linet op til endnu en hyggelig afslutning på ugen eller optakt til weekenden. Det står alle frit at vælge begrundelse, men én ting burde være sikkert: uanset om man anskuer fredag som afslutning på uge eller som start på weekend, så er der ikke noget bedre sted at “fejre” begge dele end i Skelund Midtpunkt til endnu en Skelund Time.

OG, denne fredag er så dagen før -D-dag (minus Damer-dag). Samtidig er det så også dagen, hvor Skelund Serie 1 kl. 19:00 tager endnu 3 point (håb) i bestræbelserne på at blive i rækken. Det er Hjørring IF, der gæster Sorgenfri og som må finde sig i, at de 3 point skal blive i Skelund – så kan de lære det!!

Serie 4 spiller mandag 26/5 kl. 19:15 også på Sorgenfri mod Valsgård, serie 5 tirsdag 27/5 kl. 19:15 mod Mou også på Sorgenfri, mens endelig serie 6 spiller søndag 25/5 kl. 15:30 i og mod Astrup. Her skal holdet forsøge at ride på bølgen med nu 1 sejr på stribe

Skulle du blive helt træt i bentøjet af al det sport, så brug dog lørdag 24/5 med gutterne, når VORES prins siger Ja til VORES nye prinsesse. Det skal da fejres – og det er lige det, der er lagt op til. Det bliver VORES bryllupsfest, VORES dagsorden, VORES drikkevarer – VORES FEST. Damer som nævnt totalt forment adgang, men se opslag andet sted på Skelund.DK

Denne fredag åbner Fam. Michno med kaffe, kage og hvad der ellers hører sig til. Omkring midtvejs i dagens åbningstid kommer dagens næste bestyrer i form af Fam. Overlund og klarer paragrafferne lige indtil lukketid.

Kom selv og vær med til at holde barpersonalet godt beskæftiget – det ser de helt sikkert frem til.

Så velkommen til Skelund Midtpunkt – det der vi ses.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *