Husk Skelund Time på fredag 16. maj

Kære læser,

Så er der linet op til endnu en gang fredagshygge i Skelund Midtpunkt.

Døren åbnes som altid omkring kl. 15.30 hvor der er servering af kaffe og brød mv.

Fam. Skov Madsen er programsat til at have kaffen klar, så kig indenfor og få en kop kaffe mv. i hyggeligt samvær.

Omkring kl. 17.30 er der planlagt vagtskifte. Bartjansen vil så blive klaret af fam. Hans J. Hansen.

Hvis vi så lige skal vende det rent sportslige kan det nævnes, at

Serie 1 spiller lørdag 17/5 kl. 15.30 i Løgstør. Både Løgstør og Skelund ligger pt. på 3. pladsen, men desværre i hver sin ende, og Skelund altså i den tunge del af tabellen. Vi håber dog på, at holdet vel mod odds klarer sig godt og spiller på udesejr i denne kamp.

Serie 4 spiller fredag 16/5 kl. 19.00 i Bælum, der pt. ligger nummer 1 i tabellen, mens Skelund ligger midt i tabellen. Igen satser den lokale tipsekspert på en overraskelse og håber på at de lokale helte som minimum hiver et point med hjem.

Serie 5 spiller lørdag 17/5 kl. 14.00 i Dokkedal. Denne kamp er en vaske ægte bundgyser, for Dokkedal ligger placeret næstsidst med 1 sølle point, mens Skelund nu i 3 kampe har formået at holde point-høsten helt i bund. Så skal der være point til SIF bør de kunne skrabes hjem denne gang.

Serie 6 spiller fredag 16/5 kl. 18.30 i Terndrup. Også denne kamp er en bundskraber, for netop disse 2 hold er de eneste i puljen, der har formået endnu ikke at få point ud af foreløbig 3 forsøg.

Som man umiddelbart kan læse af ovenstående, vil det være meget spartansk, hvad der bydes på af seniorfodbold på Sorgenfri denne weekend. Men så kan der allerede begynde at spejdes frem mod næste weekend, hvor der til gengæld vil være bold på stadion fredag aften og lørdag er afsat til herre-komsammen i Skelund Midtpunkt, mens der forventeligt vises bryllup på samtlige tv-kanaler. Så reserver allerede nu lørdag til hyggeligt og fornøjeligt samvær i Midtpunkt med mad og drikke.

Mere info følger indenfor nærmeste dage, så hold øje med Skelund.dk

Start med at kigge i midtpunkt på fredag og vær med til at holde barpersonalet beskæftiget – så er det der, vi ses.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *