Bedste resultat nogensinde for X-Racing

[singlepic=3,320,240,,right]Sidste weekend opnåede X-Racing deres hidtid bedste resultat i Special Salooncar klassen på Jyllandsringen. To 3. pladser i SS2, og en samlet placering i klassen som nummer 12 ud af 33 startende biler.
X-Racing ejes af Fam. Byrgesen bosidende på Teglbakkevej i Skelund. Teamet består udover Erik af 4 mekanikere og undertegnede. Det er et forholdsvis lille team og ligeså er budgettet. Så derfor er weekendens resultat endnu mere imponerende, idet hovedparten af det resterende felt har langt større budgetter. Med deraf flere muligheder for nyindkøb, forbedringer og vedligeholdelse af bilen. Men det til trods måtte flere af dem altså se bagenden på Eriks Mazda MX3.
[singlepic=4,320,240,,right] Det var med en vis spænding vi tog på Jyllandsringen, for bilen havde ikke kørt siden Maj sidste år. Hvor den desværre røg en tur i autoværnet, med store skader til følge, som satte den ude resten af sæsonen.
Så nu er forventningerne store til næste løb, som er Søndag d. 18. Maj på Ring Djursland.

Vroom fra
Web & Presse ansvarlig i X-Racing
Jacob Seedorf

One comment

  1. Ja jeg er rigtig stolt, af resultatet og ikke mindst de folk der frivilligt står bag og gør en yderst kvalificeret indsats….

    Mange tak til jer alle sammen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *