Husk Skelund Time fredag 9. maj

Kære læser,

Fredag og Skelund Time nærmer sig igen. Endnu en gang står en forlænget weekend for døren, den sidste inden det bliver nødvendigt at bruge af det nye ferieårs fridage.

Op til denne weekend skal der slet ikke lyde nogen opfordring til at møde op og støtte de lokale fodboldhold – for det er nok bedst for nuværende at udelade at træde mere i det. Meeeen, for dem så ikke lige følger helt med, så var sidste uges opfordring til deltagelse i en ellers forventet udsøgt fodboldpakke, ikke den helt store succes. Alle de 4 nævnte senior hold tabte fra en kant af – så ingen opfordring fra min side til at støtte op. Det skulle da lige være de rigtig gamle drenge 40+, der som eneste hold i den forgange uge hjemførte 3 point til staden. De lammetævede Års 5-1 og fik dermed revanche for tidligere nederlag på 5-6.

For nu lige at vende tilbage til de 4 seniorhold, så ER det ikke uvilje, at der ikke opfordres til at møde op med støtte, men der er i pinse-weekend diktere mere eller mindre fodboldfri weekend for serieholdene, så ingen af de nævnte hold skal i ilden.

Skelund Time fortsætter derimod på samme stabile niveau, det er lidt lige som Duracell batterierne, der bare bliver ved og ved og …………..

Denne fredag, den 9 maj, startes som sædvanligt med kaffe og tilbehør fra omkring kl. 15.00 Fam. Ramskov er sat på til at klare åbning og første halvdel af vagten på fredag.

2. halvleg vil blive bemandet med Skelund Tennisklub/Møller. Forhåbentligt er formen til tennis ved at være i top, så må vi se, om det er “lige så nemt” at svinge oplukkeren og om fodskiftene er ok. Der vil helt sikkert frem til lukketid omkring 20.00 blive brug for en del fodarbejde, for med det vejr – og dagens længde er 16 timer og 1 minut og tiltaget med 9 timer og 19 minutter – med lutter solskin og støt stigende temperaturer, vil der helt sikkert være mange, der har behov for at få skyllet halsen med kølige, læskende drikke fra baren.

Mød op og se om dagens barpersonale er fit for fight og vær med til at holde dem beskæftiget. Tag bare naboen med, så er du sikker på, at naboen ikke går til Skelund Time og i Skelund Midtpunkt uden dig – så ses vi helt sikkert, ik?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *