Skelund Time på fredag 11. april

Kære læser,

Så er der gjort klar til endnu en Skelund Time i Skelund Midtpunkt.

Aktivfesten er veloverstået med en braskendes god revy. Stor cadeau til revyteamet for en knaldhamrendes god revy – vi er nok mange, der med spænding venter på, hvad der ruller hen over scenen næste år.

Knap så godt slap SIF´s 2 førstekarlehold fra premieren. Pointkontoen for begge hold står stadig på 0, så der er plads til forbedring.

Hører man til flokken af hard core SIF fans, der følger holdenes præstationer også på udebane, så går turen lørdag for Serie 1 til Nibe, mens Serie 4 søndag skal til Hobro.

Er der behov for at få dulmet nerverne en smule, høre lokale staldtips og insiderviden, så kan fodboldturen passende startes i forbindelse med Skelund Time på fredag den 11. april.

Barpersonale, der står for åbning på fredag er fam. Bent Roland, der vil sørge for kaffe, brød mv. Lidt senere vil fam. Kim Sand være til stede for at betjene kunderne, og her vil der helt sikkert ud over betjeningen også kunne fortælles en god SIF-historie.

Så kom og vær med til at holde barpersonalet beskæftiget. Personalet er klar til at håndtere enhver form for massiv rykind, så trop bare op i Skelund Midtpunkt på fredag – så er det jo der, vi ses.

Latest Comments
  1. søren engelhard

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *