Husk Skelund Time på fredag 4. april

Kære læser

Så har vi forhåbentligt alle fået stiller klokken en time frem.

Det vil også være nødvendigt, hvis der skal være en chance for at følge med i den forestående weekend, den første efter omstilling til sommertid.

Fredag er der som altid Skelund Time i Skelund Midtpunkt, mere herom senere, mens lørdag 5. april er en længe ventet dag og dato:

For det første skydes en helt speciel fodboldsæson i gang. Sæsonen indledes for klubbens 2 førende hold, serie 1 og 4 på hjemmebane mod henholdsvis Hjørring IK Frem kl. 13:30 og Sydhimmerland kl. 15:30.

Knap har spillerne fået luften igen og måske knap nået hvilepulsen igen før der må hastes til Skelund-Veddum Hallen, hvor dette års aktivfest og revy er klar til at sørge for lørdagens videre underholdning. Så lørdag bliver en hæsblæsende og måske lang dag. Forhåbentligt med rigtig god underholdning hele dagen og aftenen.

Som opvarmning til lørdag kan et besøg i Skelund Midtpunkt til Skelund Time anbefales. Som altid startes fra kl. 15.00 med kaffe, kage mv. Fam. Inger Jensen vil stå for serveringen i første halvdel og vil senere blive afløst af fam. Hans Støvring, der vil holde ”forretningen” kørende og klare servering med et smil lige til lukketid omkring kl. 20.00.

Så varm og til en begivenhedsrig weekend i Skelund med et besøg i Skelund Midtpunkt. Tag bare naboen, konen, kæresten m/k med, så er det jo her, vi ses.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *