Årets Skelunder 2008 – Er Børge Bach

På Skelund Landsbyforenings Generalforsamling mandag d. 31 marts 2008 blev Børge Bach blevet udnævnt til Årets Skelunder 2008

Hej Kære læser

På generalforsamlingen i Skelund Landsbyforening kom nyheden som mange har ventet på

Her er nogle af argumenterne for at det blev Børge Bach i 2008 :

Nogle af de mange indstillinger er:

1)Jeg vil gerne indstille Børge Bach til titlen “Årets Skelunder”. Børte Bach har om nogen ydet en utrolig stor indsats for vores by gennem mange år, fra byggeriet af hallen, Borgerforeningen/Landsbyforeningen har nydt godt af Børges indsats i både bestyrelse som gennem praktisk arbejde, tænk blot på Elkæret og Trekanten. Er den en stol eller lignende i “Den Bette Skole” som trænger til reparation så er handyman Børge klar, og endelig kan nævnes Børges store arbejde i Skelund Lokalhistoriske Forening/ Lokalhistoriske arkiv.Der helt sikkert andre ting som kan drages frem, men et sted skal indstillingen ende.

Børge Bach er en rigtig “Skelunder” .

2)Børge har gennem mange år lavet et stort stykke arbejde for Skelund, vel at mærke uden at få noget for det.Jeg kan nævne nogen af tingene: Var med til at bygge Hallen og var der i lange perioder hver eneste dag.Han har passet trekanten, Var med til at bygge Lokalhistorisk lokale, har hjulpet til I Den Bette Skole, har været der når der skulle laves noget i Elkæret, og sørger for at andehusene bliver taget ned om efteråret, istandsat, og sat op om foråret.Har været i vandværksbestyrelsen i mange, mange år.Ikke mindst yder han en fortræffelig indsats i Lokalhistorisk forening, som han også var med til at starte.

På Skelund Landsbyforenings vegne og glæde

Et stort tillykke til Børge Bach med titlen som Årets Skelunder 2008marts-i-skelund-arets-skelunder-2008-079.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *