Revyen 2008

Så nærmer tiden sig hvor spændingen skal udløses…
Hvem skal drilles i år? Emnerne er mange, borgmester Jess?, Nogle dem fra SIF?, eller er det nogle helt andre der stå for skud??? Vi siger det ikke, men kom en tur i hallen lørdag den 5 April, så skal i få det at se. Og tag da enlig din nabo med.
Revyholdet i år består af : Louise, Rikke Hoffman, Tonny og Ketty, Uffe Knudsen, Bente Sand, Mulle, Hans j, Søstrene Fjut alias Katrine og Frederikke, Annie og Lissy som er vores hukommelse. På tekst siden har Anders Rask, Kim Revs og Kirsten og Kristian Skafte givet en kæmpe stor hånd med teksterne. Musik er som sædvanlig Before, så der næsten ikke noget der skulle kunne gå galt.
På forhånd vil vi også gerne sig tak til alle dem som ikke helt frivilligt medvirker, vi mener det ikke altid så hårdt som det bliver sagt.
VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I HALLEN DEN 5. APRIL

Revyholdet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *