Skelund Time på fredag 7. marts

Kære læser,

Da det nu er, at dagens længde til stadighed tiltager – nu omkring 4½ time mere end da bunden var nået i december – burde der være tid til et kig ind i Skelund Midtpunkt.
Der er også på fredag den 7. marts Skelund Time.

Massevis af spændende øl blev præsenteret i Midtpunkt i fredags, da Spar Skelund holdt det planlagte arrangement med ølsmagning. En for mange Skelundere gammel kending, Heine – tidligere Intersport Hadsund – havde medbragt mange forskellige varianter – nogle bedre end andre – men ned kom hovedparten dog alligevel.
Ølsmagningen blev krydret med spændende historier af Heine, der kom med mange oplysninger om forskellige måder at brygge øl på og især forklaringer om de vidt forskellige smage, som brygmestrene sætter en ære i at give netop “deres øl”.
Midtvejs i arrangement “blev øllene skyllet ned med et rigtigt godt pølsebord”, således alle deltagere havde renset smagsløg og var klar til at tage fat på anden halvdel af arrangement.

Enkelte af de øl, der blev præsenteret, er faktisk på hylderne i køleskabet i baren, så der er mulighed for at komme til “efter-ølsmagning” på fredag.

Som altid åbnes cafeen kl. 15.00, hvor Fam. Spencer vil være klar med kaffe, brød og andet tilbehør.
Fra 17.30 er det Fam. Kruse, der står som ansvarshavende barpersonale.
Så kig ned til en fyraftensøl – tag gerne naboer og venner med – og vær med til at holde fam. Kruse beskæftiget i Skelund Midtpunkt – så er det der, vi ses.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *