Skelund Time og Øl-smagning på fredag 29. februar

Kære læser,

Hvis du som mange andre har det lidt svært med at afse tid til et besøg i Skelund Midtpunkt, så er det lige nu på fredag, at det burde være totalt umuligt at kunne finde på at give sig selv lidt dårlig samvittighed over at tilbringe en time eller 2 med hyggeligt samvær som optakt til weekenden. Fredag den 29. februar er helt sikkert ikke den mest brugte dato at spændere i Midtpunkt.
Personligt – som månedslønnet – har jeg et lidt ambivalent forhold til den 29. februar, for det er jo en gratis arbejdsdag til arbejdsgiverne, som overhovedet ikke giver nogen form for kompensation til os lønslaver – så jeg har taget fri!
Men i Skelund Midtpunkt er en hvilket som helst fredag – uagtet dato – INGEN fridag. Der er naturligvis igen på fredag Skelund Time.
Fra klokken 15.00 er fam. Helle Ussing vært og klarer servering af kaffe og kage med videre.
Efterfølgende overtager Aktivitetsudvalg/Skelund Nærkøb (hedder vist Spar Skelund nu) og så fortsætter fredagens Skelund Time med Ølsmagning og Pølsebord.
Det kan ikke garanteres 100%, men hvis du hører blandt de få, der endnu ikke er tilmeldt og stadig har lyst til at smage på det store øl-repertoire, som Spar Skelund kan fremvise, så kan der muligvis klemmes en ekstra ind. Forsøget kan i hvert tilfælde gøres, hvis der er tid, lyst og lejlighed.
For så tag bare i Skelund Midtpunkt – smag på øllet – så er det der, vi ses.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *