Kreativ arbejdsweekend i Skelund

LOF Kurser og Skelund Landsbyforening har samarbejdet om kursusaktivitet i Skelund siden 2002 og een af de faste årlige tilbud er den kreative arbejdsweekend hos Jess og Hanne Laursen på Vestervanggaard.Det er altid weekenden omkring 1. april den gennemføres og for 2008 er der nye tilbud.

Weekenden er lørdag den 29. marts og søndag den 30. marts, hvor vi starter kl. 09.00 begge dage og dagene startes med kaffe og rundstykker.

Fagene i weekenden er normalt Stenhugning, Pileflet, Motorsavskunst og Svejsning til husbehov, men i år udvides med Mad i det fri samt Motivmaling i acryl.

Sidste år supplerede vi med tilbud om ridning for begyndere hos Horse Passion på nabogården, og i år udvides dette til 1-dags grundkursus i hesteforståelse. Tilbuddet varetages af Tina Frank og ligger udenfor den folkeoplysende undervisning, dvs. ikke tilskudsberettiget tilbud.

Normalt melder man sig til et fag som så gennemføres over weekenden, men i år har vi besluttet at give kursister mulighed for at prøve flere fag (2 er nok max. at hensyn til muligheden for at lære noget), og prisen på 600 kr. er for hele weekenden uanset om man deltager i eet kursus eller i 2.

Stenhugning er tæt på at være fuldtegnet men på de øvrige fag er der god plads til din tilmelding.

Vil du blot inspireres og ikke deltage aktivt i weekenden, er du også meget velkommen til at kigge forbi og se aktiviteterne, ligesom der nok vil være mulighed for at købe lidt mad fra dyret, der skal danne basis for faget “Mad i det fri”.

Se uddybende om indholdet på www.lof.dk/hadsundarden eller ring/kig ind til Skoleleder Jan Vestergaard, Teglbakkevej 42, Skelund mobil 24479969.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *