Åben Butik på lørdag kl. 11.00 i Spar Skelund

Hej kære Skelund borger og andre godtfolk.
Måske er dette noget for jer. – kom og vær med på lørdag kl. 11.00

Spar Skelund er nu færdig med den indvendige reperation og nyistandsættelse af butikken, hvor der er kommet nye gulve og nyt inventar, de gamle Brugskasser er skiftet med nye kasseterminaler og en bageafdeling med 2 nye ovne som nu kan forsyne hele området med frisk brød og kager hele dagen igennem.

Vi er nu klar til at holde åbent hus i Spar Skelund hvor vi byder alle kunder og borgere i hele området til ” en hyggelig ” sammenkomst hvor der er syn for sagen.

Formanden for Landdistrikterne i MariagerFjord Kommune Kim Knudsen kommer og klipper “snoren” til den nye butik og fortælle lidt om de små landsbysamfund- herunder sammenhold og nærhed.

Spar Skelund har på dagen lidt fadøl og vand samt lækkerier fra “Den Lune Bager” og delikatesser fra Spar Skelund som,- udvalget på hylderne er ændret og nye ting er kommet til.

Vi har i Spar Skelund : Apoteksudsalg, Tips og lotto, mini bank fra Spar Nord, Den lune Bager, vinafdeling, og et dejligt personale og fra P-pladen og til butikken er der mellem 3 til 5 meter – der er lavet kørerampe således at der kan kommes ind med kørestol og lign.

Vi vil i foråret foretage et “Face Lift” af facaden og ny beplantning vil komme til

Der vil iløbet af foråret komme nye tiltag på “banen” – f.eks kan nævnes “Spar-vikar” som er en vikarordning som alle kan benytte.

Dagen er åben for alle – KOM OG VÆR MED til en ny butik i Landsbyen Skelund

mvh
Købmanden

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *