Ny og opdateret YX energi servicetank i Skelund

Bedre miljø på tanken på YX Energi i Skelund ved John og Inger Sleiborg.Det er nu endnu mere miljøvenligt at fylde benzin på bilen hos YX Energi i Skelund. Et helt nyt tankanlæg opfanger de benzindampe, der opstår i bilens benzintank, når man tanker op. Benzindampende ender derfor tilbage i tankanlægget i stedet for i den frie natur. Nye miljøregler fra 1. januar 2008 krævede, at YX Energi i Skelund gik i gang med en større ombygning. Og efter tre ugers arbejde i december og massive miljøinvesteringer er YX Energi i Skelund klar til at møde de nye miljøkrav. Benzintankanlægget skulle dog først bestå en skæbnesvanger test, som gav benzinforhandler John Slejborg søvnløse nætter og sved på panden. De nye miljøregler kræver nemlig, at alle nedgravede benzintanke skal tjekkes for revner og sprækker hvert 10. år. De fire jordtanke på YX Energi Skelund har næsten 30 år på bagen, så det var afgørende for benzinforhandler John Slejborg, at hans jordtanke bestod en inspektion i december. Vi var utroligt spændte på resultatet. Hvis tankene havde været utætte, skulle de repareres for flere hundrede tusinde kroner,- siger John Slejborg. John og Inger Sleiborg kunne dog ånde lettet op. Benzintankene var fejlfri og ombygningsarbejdet kunne begynde. YX Energi i Skelund har nu fået nye standere. En benzinstander med tre produkter samt en dieselstander med pumpe til personvogne og en specialpumpe, der gør livet lettere for lastbilchauffører. Anlægget opfanger alle benzindampe og sikrer, at de ikke havner i den friske luft. De fire benzintanke i jorden har desuden fået elektronisk overvågning. Fine følere kan måle den mindste udsivning og dermed forhindre et udslip. Tankanlægget er opdateret 100 % og er klar til de mange kunder der kan handle i døgndrift året rundt.

Og vi er med i mange år endnu med levering af brændstoffet fra YX Energi i Skelund siger John Sleiborg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *