Ny i Skelund

Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn. Skelund er en aktiv by med mange dejlige mennesker, natur, foreninger og erhverv.

Det spænder bredt fra: Gymnastik, lokalhistorisk forening, fodbold, husmoderforening, Skelund -Veddum hallen, badminton klub, tennis klub, Den Bette skole med sit store program og undervisning hver mandag eftermiddag, Skelund folkeuniversitet, Skelund erhvervsklub, frisør, blomster og el-forretning, maskinværksted, murer og entreprenør forretninger, autoværksteder, tankstation, bilsælgere, håndværkere, skole, kirke, lægehus, skove, Korup å dal, og meget mere..

Vi har noget af Danmarks reneste vand, Skelund Midtpunkt er en cafe´med fredags åbent for alle. Kun 7 km til Danmarks bedste østvendte badestrand, 40 km til Aalborg, 38 km til Randers, 80 km til Århus, 8 km til Hadsund.

Så der er rig mulighed for alle også nye tilflyttere at kunne bruge byen og alle de faciliteter der findes. Kom og vær med.!

Vil du vide mere om at bo i Skelund og omegn, er du velkommen til at kontakte os. Eller spørg en af de andre der har boet her længe, de kan hjælpe dig.