Godt Nytår

Ønsker Skelund landsbyforening alle

Nu er 2010 snart slut, og meget er der sket i Skelund og omegn,- her kan nævnes en ny købmand og Skelund skole består og udbygges således at der kommer 2 klassetrin fra o-klasse og til og med 3 klasse derefter kommer alle børn fra østområdet til Havbakkeskolen i Als- Julebelysningen fik vi reddet på ”stregen” med bl.a indsamling ved vores lokale Spar Købmand og nogle ”rige onkler” som gjorde det muligt at beholde julebelysningen i byen  

Vinteren har fået sit tag i området og der ”kører” meget varme igennem systemet – men som en ejendomsmægler offentlig har udtalt så er det nu der kan gøres en god og billig handel i Skelund ved at købe bolig i byen – vi har en fantastisk landsby med et god og meget bredt sammenhold mellem alle foreninger – vi vil i 2011 igen lave fælles aktiviteter som kan styrke samfundet omkring Skelund og omegn

Der er fremkommet forslag om at oprette en ”grøn fond” som skal gøre det meget bedre at bo og leve i Skelund, jow tænk vi lever lige midt i et område imellem Rold skov, Mariager Fjord og Den milde østkyst – ”et grønt åndehul”

Jeg skal hilse fra købmanden i Skelund og sige at der er plads flere kunder i butikken og en øget omsætning – husk at handle lokalt ” så lever vi længst” også godt i fremtiden,- at have en købmand i Skelund er ingen selvfølge.

Vi har måttet sige farvel til en dejlig butik i ”det Gamle Bageri” – butikken fortsætter i ” Offes hus” i Hadsund,- så vi savner ideer og forslag til hvad det Gamle Bageri kan bruges til i fremtiden –” ring eller skriv” – Det Gamle Bageri er velegnet til blandet bolig og erhverv – kontakt Mette Spencer og Per murer

Som i alle ved har vi oprettet et fælles landsbykontor i Skelund Midtpunkt,- Landsbykontoret er et produkt mellem Skelund og Veddum, og i foråret 2011 kommer der ”syn for sagen ” ved at vi frigiver en del penge til byfornyelse i Skelund og Veddum. Det er et langt sejt træk som snart bliver synlige for alle os der lever i Skelund og Veddum,- vi arbejder med at plante en klimaskov i samarbejde med Skelund skole, Mariagerfjord Kommune og de 2 landsbyforeninger, og det vil også få ”ben” at gå på i det nye år

Her i november 2010 afslørede vi et fælles ”brand” eller logo som er en sammenfatning af alle de ting der sker i Skelund og Veddum – planen er herefter at logoet kan bruges af alle som har lyst og behov for det – Skelund og Veddum er et lokalcenter med ca. 1400 borgere og det giver styrke i fremtiden. –

Vi havde et dejligt julemarked som er et samarbejde mellem Skelund landsbyforening, Husmoderforeningen og Lokalhistorisk forening – igen kom der mange besøgende og købte julegaver

Der er oprettet et brugerråd i Den Bette Skole – og grundet til dette brugerråd er at ”DBS” ikke har kørt økonomisk optimalt – vi er ikke nået helt i ”mål” men vi er på vej ,- kort fortalt kan vi godt ønske lidt flere udlejninger og aktiviteter i DBS i 2011

www.Skelund.dk har fået et nyt og dejligt ”facelift” og det er takket Jacob som administrerer hjemmesiden

Skelund landsbyforening vil gerne ønske SIF et stort tillykke med den nye 1. sals terrasse som pryder SIF området

Bent Bach blev årets Skelunder 2010 og det var velfortjent,- Bent er altid med i front hvor der skal laves noget.

Husk at Skelund Midtpunkt på årets sidste dag holder åbent hus for alle der vil hilse på hinanden og udbringe en skål for året der gik – og det er mellem kl. 14 og kl. 16

Til slut vil vi gerne i Skelund landsbyforening ønske alle hjælpere og borger et godt nytår og mange tak for den store indsats i Skelund og Omegne, som I alle har været med til – tak til alle og velkommen til et nyt arbejdsomt år i Skelund og omegn – vi er klar igen.

På Skelund landsbyforenings vegne
Jess V Laursen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *