Nytårstaffel

Kære læser,

Det har godt nok kriblet gevaldigt i tastur-fingrene i en mørk og stormfuld til, hvor Skelund.dk har været gawn helt i sort. Heldigvis er der nu pustet nyt liv i hjemmesiden – mange tak til Jacob for helbredelsen.

Men nu er bunden nået – forstået på den måde, at den korteste dag er overstået for denne gang, så det nu går mod lysere tider. Rart endelig at kunne holde op med at læse i avisen, at dagen nu er aftaget med så og så meget. Nu hedder det TILTAGET MED – det bår dæjli.

Hos Skelund Midtpunkt er et langt år også ved at have nået afslutningen. Året har budt på masser af succes men også omvendt, så ærmerne er smøget op til nogle hæsblæsende arrangementer i det nye år, derfor skal der lyde en opfordring til at om at komme og være med.

Man kan allerede nu begynde at gøre klar i kalenderen til årets første arrangement, når Ingers brunkål på utallige opfordringer bliver serveret fredag den 30. januar.

Men inden knaldperlerne sammen med raketterne får frit slag venter årets sidste og faste indslag i Midtpunkt: NYTÅRSTAFFEL

Lejligheden til at ønske byens borgere et glædelig godt nytår plejer at kunne samle det meste af byen, så der godt og vel bliver fyldt til bristepunktet – det er for øvrigt en rigtig god vending, måske vi kan bruge den ved et senere arrangement?

[singlepic id=39 w=320 h=240 float=left]I hvert tilfælde følges traditionen ved det forestående arrangement, hvor det trofaste personale møder op i pomp og pragt og forestår serveringen på denne årets sidste dag.

Åbningstiden denne dag er kl. 14.00 – 16.00. Alle er velkommen.

Skelund Midtpunkt og bestyrelse ønsker alle en rigtig god jul og et godt nytår. Vi ses til NYTÅRSTAFFEL – og rigtig mange fredage i det nye år.

Latest Comments
  1. søren engelhard

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *