Skelund landsbyforening overtager Skelund.dk

Skelund landsbyforening har overtaget domænet Skelund.dk efter Ole Støvring, og i den forbindelse er der blevet lavet en helt ny hjemmeside. Med den håber vi på at brugerne vil tage godt imod den, og aktivt gøre brug af den. Dels ved at indsende nyheder, opslag af arrangementer og debattere i forummet.

Hvis man sidder i en forening, eller er en del af byens erhvervsliv. Så er der mulighed for at få sit eget lille visitkort her på siden. Send noget info om din forening/erhverv til administrator så sørger han for resten.

Hvis der er spørgsmål eller problemmer med ovenstående, så tøv ikke med at skrive til undertegnede. Jeg har henover sommeren opsat siden, og arbejder stadig på den. Så hvis i opdager fejl el. lign. så skriv endelig til mig. Forslag, Ris & Ros modtages også gerne..

Mvh Jacob Seedorf

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *