Husk Skelund Time på fredag 3. juli

Kære Skelund.dk – læser

Sommerferien venter ret forude, hvis den da ikke er begyndt allerede. Det er da også meget passende med det braskendes gode vejr, der diskes op med for tiden.

Indledningen til eventuel forestående sommerferie kan vel passende fejres i Skelund Midtpunkt, hvor der også på fredag den 3. juli er vanligt åbent.

Fra kl. ca. 15.30 er det fam. Bach Nielsen, der beværter gæster med frisk kaffe/the og kage og naturligvis hvis der skulle være ønsker om andet fra det alsidige sortiment, vil det også blive serveret.

Omkring kl. 17.30 overtager fam. Mulle Busk tjansen og diskenspringere. Også her vil der være udsøgt betjening, så kom bare og afgiv bestilling.

På trods af den stigende tendens til at gå på sommerferie, er der dog ikke nogen, der skal snydes for muligheden for at fejre begivenheden i venners selskab. Som noget nyt vil der være sommeråbent hver eneste fredag, lige til pasningslisten træder i kraft igen den 7. august. Det vil nok være lidt udefinerbart, hvem som at der står på serveringssiden af disken, men det kan man jo tage som en overraskelse.

Kom selv indenfor og kig.

Og så skete det jo ellers!!!! På trods af sol i enorme mængder og ”lyst” fra morgen til aften, så er det uundgåeligt at indrømme, at dagens længde nu er aftaget med 7 minutter. Det er forhåbentligt ikke nok til at nogen skulle få stress, for åbningstiden er stadig fra ca. 15.30 til ca. 19.30, så der er rigelig tid til at kigge indenfor i Skelund Midtpunkt hver eneste fredag.

Skulle naboen, konen, kæresten, manden eller kollegaen sidde og kede sig på terrassen, så hiv vedkommende i håret og tag dem alle sammen med ned til en dejlig, kølig, afsvalende, nyt køleskabskold øl eller vand. Der er plads til alle – så vi ses i Midtpunkt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *